Vezi cum să alegi din sutele de modele de hanorace pentru bărbați

Vezi cum să alegi din sutele de modele de hanorace pentru bărbați

Cauti hanorace pentru barbati care sa ti se potriveasca foarte bine si in care sa arati perfect? Poti gasi inclusiv hanorace ieftine care sa arate superb si care sa nu isi arate pretul. Ofertele din magazine sunt acum variate si cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. Iata care sunt cele mai importante aspecte de care sa tii cont:

Anotimpul pentru care este hanoracul

Alege hanorace pentru barbati Nike si cu siguranta vei gasi un hanorac pentru toate sezoanele. Acesta este doar un exemplu, poti alege de la orice alt brand sau chiar hanorace ieftine mass market.

Ideea e sa tii cont de sezonul in care vor fi purtate astfel de hanorace pentru a evita surprizele neplacute de a nu le putea purta. Pentru vara alege hanorace mai subtiri, iar pentru iarna poti alege hanorace mai groase sau variante imblanite.

Cum vei purta hanoracul

Conteaza foarte mult modul in care vei purta hanoracul. Daca urmeaza sa fie luat pe sub geaca nu poate fi foarte gros pentru ca nu va incapea sau te va face sa arati ciudat.

Poti sa iti cumperi hanorace Adidas pentru barbati sau de la alte branduri si tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul care sa se potriveasca modului in care vrei sa il porti. Daca vei iesi doar in hanorac poti alege ceva mai gros pentru toamna sau ceva imblanit pentru iernile ceva mai calduroase.

Cu fermoara sau fara

Daca intri pe Hanorace Sinsay vei vedea ca ai mai multe optiuni si ca unele nu au fermoar. Avantajul oferit de hanorace cu fermoar este faptul ca se vor pune si se vor da jos mai usor.

Un alt avantaj este faptul ca vei putea sa obtii un confort termic mai bun. E posibil sa nu vrei sa ramai in tricou dar parca ti-ai dori sa poti sa deschizi hanoracul astfel incat sa intre putin aer. Un fermoar poate face toate acestea fara probleme.

Hanoracele fara fermoar au avantajul ca par mai putin sport si uneori pot fi trecute drept bluze, ceea ce e cu siguranta un lucru bun. Partea mai putin buna este ca aceste hanorace sunt mai greu de purtat din motivele enumerate mai sus. In final alegerea este doar a ta si va trebui sa decizi ce vrei sa porti inainte de a cumpara.

Hanorace colorate sau monocrome

Vei gasi reduceri la hanorace cu numeroase modele si culori. Cea mai buna varianta este sa ai mai multe tipuri de produse. Un tip poate fi cel monocrom.

Cu astfel de hanorace vei reusi sa gasesti ceva in dressing indiferent de dispozitia ta. Stim ca nu tot timpul ai dispozitia necesara pentru a purta culori si de aceea ar fi bine sa ai si clasicul hanorac negru sau gri in dressing.

Pentru zilele in care esti ceva mai fericit, poti alege hanorace cu imprimeuri si desene. De aceea este recomandat sa ai mai multe modele pe care sa le porti cu succes si pe care sa le combini corect cu piesele tale vestimentare potrivite.