Vara aceasta la plaja alege-ti o rochie nouă deosebită

Vara aceasta la plaja alege-ti o rochie nouă deosebită

Vara este timpul de vacanta si pentru multi, o zi la mare este simbolul relaxarii. Intr-o rochie de plaja esti imbracata perfect pentru plaja.

Tipurile de rochii de plaja sunt minunat de aerisite si usoare, iti mangaie silueta si iti ofera libertate maxima de miscare. Asadar, imbracamintea de plaja este potrivita pentru numeroase vacante la mare.

Astfel de haine sumare pot fi imbracate cu usurinta si poti merge sa comanzi o bautura racoritoare sau o inghetata la bar, o gustare la pranz si la o plimbare lunga pe malul marii.

Daca ai o cina relaxata seara, pur si simplu poti opta pentru salopete plaja. Salopetele de plaja pot fi combinate cu sandale lejere cu bretele sau tocuri inalte. Rezultatul este o imbracaminte plaja casual cu acel ceva anume.

Rochiile de plaja se gasesc intr-o mare diversitate. Asa ca vei gasi cu siguranta modele de rochii de plaja ieftine, rochii de plaja de lux, rochii de plaja deosebite, rochii de plaja elegante si chiar o rochie de seara. Spre exemplu, rochiile scurte iti fac picioarele sa para nesfarsite si lasa sa se vada bronzul de pe piele.

Acestea pot fi chiar si modele oversize. Astfel de rochii sunt foarte largi si asigura un confort perfect si aerisit la purtare. Daca vrei protectie impotriva soarelui arzator, arunca o privire la rochiile de plaja maxi.

Versiunile pana la podea iti acopera picioarele si le protejeaza de expunerea excesiva la soare. Daca-ti doresti rochii de plaja elegante, poti alege un model dintr-un material usor, semitransparent, cum ar fi un pareo. Acest tip de rochie serveste si ca o vestimentatie versatila.

Poti gasi rochii de plaja de lux, iar in functie de design, ar trebui sa coordonezi si o geanta cu maner. De exemplu, chiar si un clutch spatios, alb, din materiale naturale, arata fantastic cu o rochie de plaja de lux. O astfel de tinuta la moda ofera un look etnic in tendinte, care este total la moda.

Salopetele au facut de mult saltul de la imbracaminte de lucru practica, la tinute elegante de agrement. Salopetele de plaja dintr-o singura piesa au o croiala moderna si iti pun in evidenta latura feminina.

Salopetele de plaja se caracterizeaza prin materialele usoare, aerisite si le poti gasi cu maneci scurte, cu bretele sau fara.

Un costum de baie poate fi dintr-o singura piesa si poate arata destul de sexy. De asemenea, este foarte versatil si avantajos, deoarece poate ascunde zonele cu probleme.

Costumele de baie sport cu spate raser ofera un nivel ridicat de confort si arata foarte sportiv, iar modelele cu decolteu in V adanc subliniaza aspectul feminin.

O forma speciala de costum de baie este monokini, care are decupaje moderne pe laterale sau forme asimetrice cool.

Vei arata mai putina piele decat in ​​costumele de baie clasice, dar poti sa tii burta acoperita. Poti arata mai multa piele cu un costum de baie compus din doua piese, bikini si sutien.

Iti sustine confortabil sanii si ii modeleaza in acelasi timp. Modelele de costume de baie cu sutiene cu legaturi subtiri, asigura ca nu lasa dungi late la bronzare. Ele pot fi, de asemenea, ajustate individual la dimensiunea corpului tau. Prin urmare, sunt deosebit de flexibile.

Un tankini este o combinatie minunata de bikini si costum de baie. Cele doua piese constau dintr-un top prelungit, care ajunge de obicei pana la brau si iti poate acoperi astfel stomacul si soldurile.

Cand vine vorba de topuri de baie, exista modele fara sarma care imbratiseaza foarte mult bustul, sau variante cu cupe incorporate si o potrivire lejera care iti flateaza silueta.