Protejează-ți mâinile în anotimpul friguros

Protejează-ți mâinile în anotimpul friguros folosind mănușile

Daca planuiesti o excursie intr-o zi frumoasa de iarna, ai nevoie de o protectie buna pentru maini. Temperaturile scazute racesc corpul si iti limiteaza libertatea de miscare.

Nu conteaza daca mergi la munte pentru a schia sau planuiesti o plimbare placuta in peisajul rural alb, deoarece ai nevoie de un echipament de protectie impotriva frigului, in orice situatie.

Manusile de ski calduroase te protejeaza de frig si tin vantul rece departe de mainile tale. In acelasi timp, impiedica patrunderea apei si asigura o circulatie ideala a aerului.

Daca esti un pasionat de sporturi de iarna si faci in mod regulat snowboard sau schi, ai nevoie de manusi de ski de inalta calitate si durabile. Ar mai trebui sa stii ca exista manusi de ski barbati si femei, precum si manusi ski pentru copii.

Producatorii fac cele trei distinctii deoarece fiecare mana are o forma diferita. Mainile copiilor sunt mai mici si pot varia in marime de la varsta la varsta.

Majoritatea femeilor au maini delicate si degete subtiri. Mainile barbatilor sunt mai mari si mai puternice. Sunt disponibile diferite marimi in functie de sex si varsta pentru o potrivire optima.

Manusile de ski sunt potrivite pentru sporturile de iarna si fac parte din echipamentul sportiv, deoarece sunt echipamente de protectie. Manusile de ski sunt esentiale atunci cand mergi la munte si te dai cu schiurile sau snowboardul.

Acestea servesc pentru a-ti proteja mainile si pentru a le mentine calde, datorita izolatiei foarte bune. Materialele rafinate asigura un nivel ridicat de impermeabilitate, astfel incat, umezeala zapezii nu poate patrunde in manusi. Schiul si snowboardul sunt activitati active care implica multa miscare.

Din acest motiv, manusile de ski sunt flexibile si iti permit un grad ridicat de libertate de miscare. La vanzare poti gasi un set manusi si caciula, care este cel mai potrivit pentru sporturile de iarna.

Manusile de ski trebuie sa fie calduroase, hidrofuge, rezistente la vant si respirabile in acelasi timp. Acestea au multe proprietati pe care un singur material nu le poate combina.

Din acest motiv, manusile constau din mai multe straturi diferite. Nu trebuie sa fie prea groase, altfel vei fi restrictionat in miscare.

Prin urmare, majoritatea manusilor de ski constau din patru straturi diferite, care impreuna au toate proprietatile dorite.

Printre altele, sunt disponibile manusi imblanite cu blana de oaie, blana de capra sau blana de miel. Recomandarea este sa alegi o pereche care sa fie respirabila. Acest lucru asigura o purtare confortabila chiar si pe o perioada mai lunga de timp.

Daca manusile tale se potrivesc bine si degetele raman calde, vei minimiza riscul de ranire. Cu mainile calde poti reactiona mai bine la o cadere, iar o potrivire buna previne agatarea, de exemplu pe betele de ski.

In afara de manusi bune de ski, ar trebui sa porti o caciula robusta si ochelari de ski pentru o vizibilitate ideala.

De asemenea, ai nevoie si de o protectie pentru spate, care este utila, de exemplu, in cazul unor coliziuni cu alti schiori. Unele modele sunt echipate cu incalzitor.

Producatorii instaleaza fire subtiri de incalzire in mandrina, care sunt alimentate de o baterie. Cu diferite niveluri de incalzire, poti seta temperatura dorita si nu mai ai degetele reci. Retine ca astfel de variante sunt mai scumpe.