Piesa de rezistență a acestui an este fusta plisată

Piesa de rezistență a acestui an este fusta plisată

Hitul la moda pentru sezonul 2022-2023 este fusta plisata, care va deveni componenta integranta a imaginilor magnifice pentru perioada urmatoare.

Noua tendinta la moda iti va permite sa porti fuste plisate mini sau midi din denim sau elegante din materiale vaporoase si mai stralucitoare.

Este important de mentionat ca tendinta anului 2022 va fi fusta plisata neagra, asa cum ne-au aratat designerii de top la prezentarile de moda.

Modelul de top este fusta plisata scurta cu taieturi, decor cu nasturi, luciu metalic, insertii din diverse texturi, precum si imprimeuri si culori la moda.

Modelele de fuste dama cu motivele florale, precum si un efect degradat cu o tranzitie de culoare, de asemenea, vor fi la moda.

Femeile care urmaresc in mod activ schimbarile in tendintele modei au observat de mult timp ca o fusta plisata neagra este un participant constant la prezentarile de moda. Si chiar daca ea dispare din colectiile de moda, atunci dupa cateva luni reapare.

Relativ recent, a fost din nou prezentata publicului, dar numai in negru, motiv pentru care multe femei au avut o multime de intrebari cu privire la posibilitatea de a combina acest element al garderobei cu lucruri diferite.

O fusta midi neagra plisata este solutia perfecta pentru femeile care prefera look-urile sofisticate si romantice.

Versatilitatea stilului prezentat consta in posibilitatea realizarii atat a unui look office, conceput pentru o combinatie de lucruri alb-negru, cat si a unui look street, unde tricourile, topurile, blugii sunt elementele principale ale imaginii.

Stilul midi este lungimea fustei, care se termina intre genunchi si glezna, ceea ce subliniaza feminitatea proprietarului imaginii.

Fiecarei fashioniste ii place sa fie in tendintele anului. De data aceasta, accentul se pune pe fuste moderne de blugi, unele dintre cele mai usor si practice de purtat pe tot parcursul anului. Fustele plisate de blugi revin la moda si vor fi in continuare in tendinte.

Chiar daca lungimea variaza, cele mai in tendinta sunt fustele plisate de blugi mini. Fustele plisate universale si romantice au reaparut in colectiile designerilor, ceea ce inseamna ca vor completa garderoba principalelor fashioniste foarte curand.

Indiferent daca alegi sa porti o fusta plisata cu un tricou polo clasic, un jumper sau un tricou simplu, cu siguranta vei adauga o nota de eleganta si luciu oricarui look.

In colectiile de fuste moderne din acest an, vei gasi mai multe fuste plisate – de la modele de blugi cu pliuri pronuntate, pana la optiuni vaporoase din tesaturi delicate.

Colectia mare de fuste elegante plisate sugereaza ca astfel de modele de fuste ar trebui purtate nu numai vara, ci si toamna si iarna.

Exista zeci de exemple pe care le poti purta chiar si cu jachete de piele si paltoane de lana. Fustele plisate arata frumos in look monocrom, de exemplu, in negru, ca in colectiile caselor de moda.

Purtand o fusta plisata in linie A, poti completa look-ul in stilul iconic New Look, care a fost creat de casa de moda Christian Dior in anii 40. Poti completa o astfel de fusta cu o jacheta mulata si balerini.