Alege o rochie cu corset

Pentru un eveniment clasic alege o rochie cu corset

Rochia cu corset este o piesa vestimentara clasica care poate fi purtata atat la un eveniment special, cat si in viata de zi cu zi. In special modelele de rochii lungi cu corset subliniaza virtutile corpului feminin.

Regandirea conceptului acestui accesoriu a schimbat viziunea asupra functiei corsetului ca lenjerie care subtiaza corpul.

La ca si pana acum, slefuieste silueta, aducand-o la ideal, dar in aceeasi masura, este un articol vestimentar elegant si independent. Proprietatile sale de potrivire pot face orice rochie sa devina la moda, iar imaginea este subliniata ca fiind sexy.

Corsetul poate fi ales chiar si pentru cea mai scrupuloasa clienta. Criteriul de prioritate in alegere ar trebui sa fie comoditatea purtarii si combinarii cu complexitatile corpului, pentru a arata avantajele si a ascunde defectele.

Modelele de rochii cu corset din dantela sunt optiuni pentru garderoba de seara, care te vor ajuta sa te simti ca o vedeta pe covorul rosu.

In acest stil, corsetul iti scoate in evidenta curbele corpului si iti acopera picioarele, lasand un strop de mister si ascunzand defectele exterioare ale corpului.

Acestea sunt modele de rochii formale, precum rochiile de mireasa, combinate cu un fundal luxuriant. Pentru miresele cu sanii mici, acest stil va pune in valoare decolteul.

Astfel de rochii sunt decorate corespunzator cu dantela, broderie sau pietre. Sunt cusute din tesaturi usoare sifon, matase sau satin. Acest model este obisnuit in randul mireselor si ca imagine pentru o petrecere.

Ele subliniaza frumusetea picioarelor zvelte, asa ca sunt potrivite pentru fetele cu un fizic subtire, creand proportiile corecte. Rochiile cu corset sunt rochii de seara care se imbina armonios cu un pantof elegant cu toc subtire inalt.

Daca esti mai plinuta si ai rochii elegante, poti opta pentru un corset modelator. Corsetul modelator se pune sub haine si serveste la ascunderea depunerilor de grasime nedorite in zona taliei si a coapselor.

Corsetul modelator schimba circumferinta taliei proprietarei sale cu multi centimetre, iar sarcina principala este de a strange burta.

Un alt tip de corset, este cel satinat, care se imbina pe mai multe sectiuni. Intre ele exista fasii din metal, iar sarcina de modelare nu este mica. Centimetrii in plus sunt distribuiti uniform de-a lungul tuturor sectiunilor verticale ale corsetului.

In ceea ce priveste corsetul modelator, acesta ofera o crestere pozitiva a zonei pieptului. Modelele de rochii cu corset vintage pot avea partea superioara decorata cu pietre, contrastand cu strasuri cu fundal mai monofonic.

Modelele de rochii cu corsete vintage sunt cusute din tesaturi dense in partea de sus a rochiei si din materiale usoare in partea de jos.

Modelele de rochii de seara cu un corset si fusta maxi sau midi se vor potrivi atat tinerelor, cat si femeilor mai in varsta.

O astfel de tinuta necesita includerea pantofilor cu toc inalt in imagine, iar pentru a completa aspectul, foloseste o poseta sau un catch.

Bijuteriile de pe maini si urechi vor completa ansamblul unei rochii elegante, dar pandantivele nu sunt potrivite in aceasta combinatie.

Printre tesaturi, pot fi enumerate matase, satin, bumbac sau tul. Partea de jos variaza de la fusta din tul sau voal, la fusta de matase, catifea, brocart.