Pantofii albi, cei mai populari în această vară

Pantofii albi, cei mai populari în această vară

In aceasta var, pantofii albi sunt in varful popularitatii, de la pantofi albi cu toc si pana la pantofi casual. Modelele de pantofi albi de mireasa sunt rafinat incrustati cu strasuri si pietre, si se potrivesc perfect in tendinta minimalista a sezonului.

Fanele pantofilor albi cu toc, sunt placut surprinse de varietatea de pantofi dama albi. In acelasi timp, nu este necesar ca acestia sa fie complet albi, ci pot fi combinati cu alte culori la moda.

Poti purta pantofi albi cu toc atat cu o rochie stralucitoare de vara, cat si cu o rochie creion deschisa, mai conservatoare.

Populari in acest sezon, sunt pantofii albi cu toc inalt cu spatele deschis. Acestia sunt favoriti printre fashioniste.

Dar, ce sa porti cu pantofi sport albi? De exemplu, ii poti purta cu pantaloni capri stralucitori, cu o fusta maxi sau blugi skinny din denim lejer.

Pantofii fara toc din piele alba sunt o tendinta pentru cele care prefera eleganta confortabila. Pantofii albi casual la moda arata elegant cu rochii de vara contrastante si rochii in culori stralucitoare de vara.

Printre cele mai populare stiluri de pantofi albi pentru femei se numara pantofii fara toc casual, pantofii cu bareta si pantofii cu toc gros.

Deoarece pantofii albi sunt preferati mai ales vara, de obicei sunt purtati fara dresuri. Pantofii frumosi in orice nuanta de alb vor arata spectaculos si atragatori pe fundalul pielii bronzate.

Prin urmare, daca picioarele nu au avut timp sa se bronzeze, ar trebui sa utilizezi autobronzant.

Daca trebuie sa alegi dresuri pentru pantofii albi, atunci ar trebui sa optezi pentru modele a caror culoare este cat mai apropiata de culoarea pielii. Mai mult, dresurile trebuie sa fie cat mai subtiri posibil.

Combinatia de pantofi albi cu tocuri groase si dresuri negre este socanta. Totusi, acele fashioniste care nu se tem sa atraga atentia asupra lor, pot folosi un astfel de duet ca un plus la un ansamblu vestimentar alb-negru.

Fetele cu picioare mari ar trebui sa evite pantofii albi cu varful ascutit, deoarece in astfel de pantofi piciorul va arata urias.

Pentru a evita efectul vizual de crestere a lungimii piciorului, ar trebui sa alegi pantofi albi cu toc gros inalt. Tocurile inalte iti fac picioarele sa para mai mici.

Degetele rotunjite reduce vizual piciorul, si de asemenea, poti alege si un model cu decupaj pe deget. Nuantele deschise predomina in garderoba de vara, asa ca fiecare fata ar trebui sa aiba pantofi cu bareta in culoarea alb.

Acesti pantofi fac aspectul proaspat si elegant. In plus, albul este considerat universal si se potriveste bine in orice set. Modelele fara tocuri sunt considerate cele mai confortabile.

Talpa poate fi realizata sub forma de platforma sau poate avea o usoara proeminenta in zona calcaiului. Varful este practic o dunga larga care lasa degetele expuse.

Calcaiul este desfasurat printr-un tanga sau complet inchis. Modelele de pantofi sport albi au devenit populari in urma cu cativa ani, dar, avand in vedere versatilitatea culorii, vor continua sa atraga atentia fashionistelor, permitandu-le sa creeze imagini elegante.

Brandurile mondiale, urmand tendintele si tinand cont de entuziasm, ofera femeilor toate modelele noi de pantofi sport albi la moda.