Sfaturi pentru viitoarele mirese si nu numai

Nunta, vara? Ce rochie eleganta sa porti? Iata cateva sfaturi pentru viitoarele mirese si nu numai

Cauti cele mai interesnate modele de rochii elegante pentru vara aceasta si vrei sa impresionezi la toate evenimentele la care participi? Exista o gama variata de rochii elegante de nunta pe care le poti cumpara pentru a arata mereu bine.

Exista mari avantaje in a te casatori in timpul verii, pentru ca ai un climat placut si frumusetea naturii care este inca la apogeu, asa ca incearca sa rezervi din timp o locatie in acest sezon si sa te bucuri de toate avantajele verii.

Daca tot nu ai rochia de mireasa, iti lasam aceste idei sa te inspire si sa o alegi pe cea care iti place cel mai mult, astfel incat sa arati ca o regina in ziua cea mare.

Cununia civila

Pentru cununia civila ai multe optiuni de rochii care te pot face sa arati foarte chic si trendy, cauta modele care se desprind de cele clasice si ies din tipare. Este nunta ta civila si poti risca sa folosesti orice tip de design iti place.

Pentru petrecerea de dupa, poti alege rochii elegante de seara cara sa atraga toata atentia asupra ta.

Ce culori se poarta rochii elegante?

Nu trebuie neaparat sa porti o rochie alba, sa cauti culorile care sunt in tendinte in acel sezon estival, cum ar fi: galben, roz, liliac si culori pastelate, iar daca esti in cautarea a ceva mai riscant poti folosi o culoare rosie, important este sa te simti confortabil cu ceea ce urmeaza sa porti si astfel sa arati orbitor. In gama de rochii elegante de lux vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.

Stilurile rochiilor elegante

In ceea ce priveste stilurile, exista o mare varietate:
Scurt: o rochie care merge pana la genunchi sau 3/4 din picior poate fi o optiune foarte buna pentru zilele calduroase, rochia poate fi modelul lipit de corp sau de ce nu, clepsidra. Exista atat de multe rochii elegante scurte incat este practic imposibil sa nu gasesti rochii de vara elegante pe care sa le cumperi.

Foarte scurt: daca vorbim despre rochii pentru cununia civila, atunci poti sa te uiti si la o rochie mini. Este vara si vremea este perfecta pentru sezonul estival. Exista atat de multe rochii de vara elegante scurte incat vei identifica mai multe modele care sa te avantajeze.

Rochii facute la croitor: aceasta este o alta optiune, indiferent daca alegi cu fusta sau pantaloni, vei arata elegant cu oricare dintre cele doua; le poti combina, de asemenea, cu diverse accesorii.

Rochii lungi: daca vrei ceva clasic, atunci poti alege rochii lungi elegante, din materiale de buna calitate, care sa te ajute sa fii mereu in forma si sa arati tot timpul bine. Cu astfel de rochii nu ai cum sa dai gres niciodata.