Pune in valoare coloritul natural al ochiului

Lentilele colorate, o modalitate excelenta de a pune in valoare coloritul natural al ochiului

Afla totul despre lentilele colorate si cum iti pot transforma instant culoarea ochilor!

Ochiul este, fara doar si poate, acel organ care are nevoie de cea mai mare atentie, atata timp cat este foarte sensibil si este responsabil de exercitarea optima a functiei vizuale.

Coloritul natural al irisului va deveni mai surprinzator, mai stralucitor, pe masura ce alegi sa utilizezi un set de lentile de contact colorate, care dau savoare si luminozitate ochilor tai.

Nu mai exista, deci, nicio urma de indolaiala ca transformarea aspectului exterior va fi una senzationala.

Acest articol este dedicat prezentarii lentilelor colorate ca pe o oportunitate excelenta de a pune in valoare coloritul natural al ochilor tai.

Dar oare tu stii ce sunt lentilele colorate si cum transforma instant culoarea ochilor?

Lentile la moda

Lentilele de contact colorate sunt lentilele de contact noi recomandate persoanelor cu defecte de vedere, dar si persoanelor cu vedere excelenta, care doresc o schimbare.

Pe piata sunt disponibile doua categorii de lentile de contact colorate: cele pentru corectarea problemelor de vedere, cu dioptrie, si cele pentru cei care intentioneaza doar sa schimbe culoarea ochilor, nefiind diagnosticati cu o afectiune oculara, cu dioptrie ”zero”.

Lentilele de contact colorate pot fi folosite pe tot parcursul zilei, concomitent cu alte tipuri de lentile de contact.

Lentilele de contact colorate au puterea de a schimba cu usurinta aspectul estetic al fetei cu ocazia unor evenimente importante, receptii, nunti sau sesiuni foto.

De ce sunt asa?

Lentilele estetice sunt, așa cum te-ai astepta, folosite pentru schimbarea culorii naturale a irisului. Efectul lor este unul imediat, asadar vei sesiza diferenta de culoare imediat după ce le aplici pe ochi.

Lentilele de contact colorate, cu o forma delicata si accentuata pot sa intensifice culoarea irisului si se adauge reflecții colorate pentru ochi, in acelasi timp.

Lentilele de contact cu opacitate totala schimba culoarea naturala a ochilor.

Acestea pot fi purtate atat in scop cosmetic, estetic, pentru imbunatatirea aspectului fetei si al ochilor, cat si in scop terapeutic, pentru corectarea problemelor curente de vedere.

Lentilele colorate pot fi impartite in mai multe tipuri, dupa cum urmeaza:

  • Lentile verzi
  • Lentile mari
  • Lentile albastre
  • Lentile turcoaz si safir

Cum se diferentiaza?

Exista mai multi parametri care ajuta la diferentierea modelelor de lentile colorate, dupa cum se poate vedea in continuare:

  • Raza de curbura a ochilor (RC, BC, Raza) – Indica gradul de curbura a ochiului si se masoara in milimetri. Cuprinde valori intre 6.50 si 10.50. Cea mai comuna raza este 8.60. Daca nu iti alegi o pereche de lentile cu raza de curbura corecta, atunci s-ar putea ca ele sa te stranga sau sa iti cada de pe ochi.
  • Diametrul (DIA, Diam)– Reprezinta diametrul lentilelor de contact, masurat in milimetri, si cuprinde valori intre 12 si 17 mm.