Îmbrăcămintea denim pentru bărbați eleganți

Îmbrăcămintea denim pentru bărbați eleganți

Cauti o preche de blugi pentru barbati care sa raspunda cu succes tuturor preferintelor tale? Vrei o geaca de blugi pentru barbati care sa se potriveasca foarte bine cu celelalte piese din garderoba ta?

Iata care sunt cele mai importante motive pentru care barbatii ar trebui sa poarte denim, chiar daca uneori au tendinta sa poarte doar haine casual.

Blugii sunt extrem de confortabili

Blugii sunt cele mai interesante piese din garderoba pentru confortul oferit. In momentul in care cumperi blugi Zara pentru barbati vei descoperi numroae modele interesante care sa raspunda nevoilor tale si care sa te ajute sa te simti extrem de confortabil in ei.

Poti opta pentru blugi rupti pentru barbati daca acestia te fac sa te simti cel mai bine sau pentru o variant de blugi negri pentru barbati simpli, fara altceva, daca asa te simti bine. La final, te vei misca bine, vei putea sa alergi, sa te simti bine si sa fii tu in perechea de blugi potrivita.

Blugii se combina usor cu alte haine

O pereche de blugi de barbati clasici sunt perfecti pentru mai multe tinute. Poti pune o camasa sau un tricou Pollo si obtii o tinuta casual, mai ales daca porti si niste pantofi corect alesi.

Poti sa iti pui un tricou, un hanorac sau chiar o bluza de trening, respectiv o preche de pantofi sport si ai obtinut o tinuta sport, poti sa adaugi un sacou si pantofi ceva mai pretentiosi si vei obtine o tinuta smart office.

Totul depinde de cum vrei sa ii porti si de cum te simti bine. Daca vrei sa arati mai interesant poti opta chiar pentru o salopeta de blugi.

Ai numeroase modele din care sa alegi

Gama de blugi pentru barbati este foarte variata. Poti alege blugi skinny daca fizicul tau este potrivit pentru astfel de pantaloni. Blugii mulati nu sunt pentru toti barbatii, dar daca pe tine vin bine nu ar trebui sa eziti sa ii folosesti.

De asemenea, poti alege blugi evazati daca acestia se potrivesc tuturor celorlalte haine ale tale. Blugii evatai au un aer retro, dar va trebui sa stii cum sa ii porti pentru ca altfel risti sa pari demodat.

Un model foarte popular de blugi este reprezentat de blugi conici. Acestia sunt si cel mai usor de purtat si par ca se potrivesc mai multor persoane indiferent de fizicul pe care il au.

Acesti blugi vor urma linia piciorului tau fara sa fie mulati si fara sa se lipeasca de tine. la acesti blugi poti purta numeroase tipuri de pantofi si ii poti transforma usor din blugi pentru tinute casual in blugi pentru tinute smart office.

Persoanele foarte slabe pot purta blugi slim. Acestia sunt special conceputi parca pentru cei care au picioarele subtiri, pentru ca altfel se vor vedea urat si nici nu vor fi confortabili.

De asemenea, si acestia se potrivesc mai multor outfituri. Acesti blugi pot fi adaptati astfel incat sa se potriveasca atat la tinute sport cat si la alte variante de tinute, indiferent de complexitatea lor.