Folosește sutienul fără bretele pentru mai mult confort

Folosește sutienul fără bretele pentru mai mult confort

Un sutien fara bretele face parte din categoria de lenjerie dama si trebuie purtat atat sub rochia de seara fara umeri, cat si sub tricoul care se leaga la ceafa.

Deoarece pare neatragator atunci cand curelele simple sau transparente trec pe spatele gol, sutienele fara bretele sunt folosite pentru tipurile de vestimentatii cu umeri la vedere sau fara spate. Dupa cum sugereaza si numele, un sutien fara bretele nu are bretele.

Aceasta inseamna ca este tinut doar de banda de sub bust. Spre exemplu, poti gasi sutiene fara bretele marimi mari disponibile cu si fara sarma. Pot fi achizitionate ca sutiene push up fara bretele sau ca sutiene lipt up.

La fel ca toate celelalte sutiene, sutienele invizibile sunt oferite in functie de marimea cupei. Marimea potrivita este foarte importanta. Daca nu esti sigura, este mai bine sa alegi o dimensiune a cupei mai mare decat cea cu care te-ai obisnuit.

Sutienele invizibile sunt de obicei destul de mici. Majoritatea producatorilor ofera sutiene invizibile pana la marimea cupei C, si doar cativa care le ofera si in marimile cupei D si E.

Vei vedea ca poti folosi unele sutiene invizibile mai flexibil decat altele, pentru ca poti varia decolteul si efectul de push-up si astfel il poti adapta la diferite piese vestimentare. Efectul de push-up este cel mai puternic cu sutiene invizibile cu prindere cu sireturi.

Sutienele fara spate sunt tot din silicon. Ele difera de celelalte sutiene invizibile prin faptul ca au cupe libere neconectate. Astfel nu au inchidere nici frontal si nici pe spate. Sunt denumite sutiene lift up.

Cupele acestor sutiene fara spate sunt disponibile cu interior lipicios, in functie de model si producator. Aceste sutiene lipite au panouri laterale lipicioase care se fixeaza sub brate pentru un sprijin suplimentar.

Prin urmare, sunt cele mai potrivite pentru dimensiuni mai mari de cupe. Sutienul stick-on cu aripi este disponibil si in diferite culori si modele si cu captuseala suplimentara pentru un efect de push-up.

Un sutien de baie fara bretele este un adevarat polivalent, deoarece se adapteaza jucaus oricarei situatii. De aceea, aceste sutiene sunt un must-have absolut in fiecare garderoba a femeilor constiente de moda.

Un sutien de baie fara bretele convinge prin multe proprietati diferite, astfel incat sa-l poti purta cu usurinta la plaja. Ofera un confort unic pentru fiecare marime de cupa si multe avantaje de care te poti bucura.

Un costum de baie fara bretele arata cel mai bine pe femeile zvelte. Curbele feminine precum 90-60-90 sunt cu siguranta permise. Cu toate acestea, dimensiunea bustului nu trebuie sa fie prea mare, deoarece topul bandeau nu ofera un suport excesiv.

Modelele simple in negru sunt clasice si pot fi cumparate in fiecare sezon. Ele flateaza silueta (efect optic subtire) si pot straluci cu mici detalii precum drapaj pe cupe sau mici volane pe deschiderile picioarelor.

Costumele de baie aurii sau alb reflecta lumina soarelui, dar sunt rezervate doamnelor slabe. Pentru ca aceste culori arata imediat fiecare kilogram in plus.

Exista printre altele, sutienul silicon fara bretele si sutienul silicon cu material textil. Acestea difera prin tipul de inchidere si sunt disponibile cu sireturi, cu clema, ca mini sutien silicon si sutien silicon cu aripi.

De exemplu, modelele din tesatura sunt mai usoare decat cele din silicon si, de asemenea, se simt mai confortabil pe piele.

Pe de alta parte, siliconul are mai multe proprietati de push-up si se vede mai frumos sub hainele stramte, deoarece un sutien din silicon nu are cusaturi.

Sutienul silicon are forma de aripa si ofera un efect de push-up. Ar trebui sa tina sanii si sa-i faca sa para mai plini.

Sutienul este potrivit pentru diferite tinute. De exemplu, poate fi purtat sub topuri fara bretele sau fara spate, precum si sub rochii cu decolteu adanc.