Experimentează o tunsoare nouă folosind o perucă

Experimentează o tunsoare nouă folosind o perucă

O peruca naturala nu este doar o oportunitate de a ascunde defectele estetice ale propriului par, ci si cel mai larg potential pentru experimente la moda. In doar un minut, cu peruci poti crea bucle lungi si sanatoase sau poti sa ai o tunsoare cu stil, fara a merge la un coafor.

La moda sunt perucile din par natural, peruci suvite, colorate, permanente, sau cu breton. De asemenea, exista peruci ieftine din par natural, care intruchipeaza tendinta modei pentru coafuri scurte si voluminoase.

O peruca cu suvite poate fi atat casual, cat si ingrijita – totul depinde de starea ta de spirit si de imagine.

Cu extensii de par vei mentine volumul setat din fabrica, asa ca nu este necesara coafarea, ceea ce inseamna ca economiseste timp. Extensiile de par se potrivesc tuturor fashionistelor de orice varsta. Daca iti place sa porti breton, poti alege peruci cu breton.

Bretonul, in combinatie cu un patrat alungit, in sine, arata elegant si la moda. In al doilea rand, bretonul-cortina la moda apare din ce in ce mai mult pe podiumurile de moda si pe copertile revistelor glossy. Spre deosebire de bretonul drept, acesta este mai usor, mai moale si mai feminin.

O peruca din par natural arata cat se poate de naturala, deoarece este facuta din par uman. Peruca cu breton iti permite sa ascunzi ridurile de pe frunte si sa corectezi forma fetei.

Pentru a ascunde linia parului, toate perucile cu breton vin cu un tip de breton diferit. In absenta acestuia, se folosesc semiperechi reversibile, care acopera partial capul.

Efectele de evidentiere in suvite, arata absolut natural. Tehnica plina de farmec balayage, a facut odata pentru totdeauna ca parul sa capete irizatii naturale. Poti alege peruci cu suvite, deoarece, sectiunile de par impartite individual sunt colorate uniform.

Suvitele pot fi de grosimi, lungimi si intensitati diferite. Rezultatul este un aspect extrem de natural, care face parul sa arate perfect si care arata foarte individual si unic pe fiecare cap. Multe femei opteaza pentru peruci permanente, in primul rand din motive psihologice.

Astfel, in afara de familie, nimeni nu stie ca porti o peruca. Parul joaca un rol important in modelarea aspectului unei persoane, reflectand caracterul si caracteristicile sale.

Iar pentru cele care nu au un par atat de gros sau care au o problema de sanatate care a dus la pierderea podoabei capilare, perucile permanente alese potrivit ca structura si culoare, vor fi o solutie buna pentru orice problema a parului.

Unele femei sunt nevoite sa poarte peruci atunci cand este necesar, de exemplu, pentru a ascunde urmele chimioterapiei, iar altele sunt de parere ca astfel de accesorii sunt foarte convenabile, nu necesita investitii constante de bani si de timp.

De asemenea, multe femei cumpara peruci permanente pentru a-si schimba aspectul in fiecare zi. In functie de motivatie, perucile fie permanente, fie cu breton sau cu suvite, indeplinesc diferite functii si au, de asemenea, propriile caracteristici.

Spre deosebire de perucile cu kanekalon si modacril, peruca naturala poate fi ondulata cu orice dispozitiv – ondulator, bigudiuri termice. Dar acest lucru trebuie facut cu atentie si cat mai rar posibil, pentru a nu usca excesiv buclele.