Cele mai populare modele de ghete de damă

Cele mai populare modele de ghete de damă

Esti in cautarea celor mai interesante modele de cizme dama si vrei sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine? O pereche de cizme lungi nu vor da gres niciodata, mai ales acum cand sunt atat de multe modele pe piata. Iti explicam in cele ce urmeaza cum sa le alegi.

Cauti cea mai buna pereche de ghete pentru femei? Lasa-te ghidat de expertii nostri in alegerile pe care le faci si rasfoieste selectia noastra larga de cizme de iarna calduroase, impermeabile, elegante si de drumetie.

Alegerea nu este usoara. Exista multe elemente de luat in considerare, cum ar fi aspectul, utilizarea (pentru mersul pe jos, viata de zi cu zi, etc.).

Poti cumpara cizme de vara care sa iti scoata ine evidenta mai bine tinutele, dar vei fi rurprinza ca si variantele de cizme cauciuc dama sunt la fel de interesante.

Ce pereche de ghete sa alegeti pentru picioare subtiri?

Daca ai picioarele subtiri, ghetele de care te poti lipsi sunt cele cu forma evazata. Care este riscul? Riscul este ca picioarele tale sa se „piarda” in ele, ceea ce cu siguranta nu le va pune in valoare. O pereche de cizme dama piele cu toc iti va fi foarte potrivita.

Daca esti inalta si zvelta, alege ghete plate sau cizme cu tocuri mici.

De la cizme scurte, la cizme de motociclist si cizme de calarie, iti poti permite aproape orice, chiar si cizme pana la coapse.

Poti purta corect cizme inalte sau cizme lungi cu toc pentru ca aceste variante iti vor face picioarele sa para si mai lungi si vor da un aspect interesant corpului tau.

Cizme de evitat: Nu exista nicio pereche pe care sa nu o porti, cu exceptia unei perechi de cizme prea largi si care nu se potrivesc cu vitelul tau.

Ce pereche de ghete sa alegi pentru picioare groase?

Greseala pe care nu trebuie sa o faci este sa alegi o pereche de ghete prea inguste, care iti vor strange gambele, facandu-te sa te simti inconfortabil.

Cel mai bine este sa alegi ghete cu un material elastic si cu fermoar, astfel incat sa nu te simti prinsa in capcana. Alege ghete sau cizme cu tocuri care ajung pana la genunchi, deoarece o versiune mai scurta ti-ar taia piciorul in doua.

Poti cumpara cizme de zapada scurte sau cizme piele pana la glezna, respectiv putin mai sus, si vei reusi cu siguranta sa impresionezi.

Cizme de evitat: Tocuri subtiri si pantofi de culoare deschisa.

Ce pereche de cizme pentru genunchii proeminenti?

Nu-ti poti vedea genunchii? Nu trebuie sa ii ascunzi cu orice pret, ci poti pur si simplu sa atragi atentia asupra unei alte parti a piciorului, cum ar fi gamba sau glezna.

Si nu iti fie teama sa porti fuste, dar alege o lungime midi, de exemplu. Cizmele sau ghetele scurte, cu detalii precum curele sau franjuri, sunt ideale pentru a adauga putin volum si a distrage astfel privirea de la genunchi.

Cizme de evitat: Cizme sub genunchi, care nu vor face decat sa ii scoata in evidenta, lucru de care te temi cel mai mult.

Indiferent daca alegi cizme copii, cizme barbati sau alte tipuri de cizme, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca acestea sunt confortabile.