Poarta o helancă interesantă indiferent de ocazie

Bărbății moderni se accesorizeaza cu o helancă interesantă indiferent de ocazie

Esti in weekend cu un espresso in barul barista de dupa colt. Citesti confortabil ziarul si te bucuri de libertatea informala a diminetii de sambata.

Iesind din cafenea, iti dai seama ca helanca calduroasa nu numai ca arata bine, dar te protejeaza si de vantul umed si rece de toamna.

Cu o helanca barbati iti protejezi gatul si de asemenea, ai un pulover barbati pe care il poti combina cu tinute elegante pana la casual. Sunt disponibile helanci ieftine si modele potrivite pentru orice ocazie.

Helancile sunt bluze barbati pe gat, frumoase si care tin de cald, fara a mai fi nevoie si de o esarfa sau un fular.

Cu helanci de barbati te imbraci cu pricepere pentru orice ocazie. La birou, poti purta o helanca barbati din bumbac, deoarece este o alternativa buna la o camasa.

Un model monocolor in culori dezactivate precum negru, gri sau antracit arata elegant si poti combina helanci elegante cu blugi sau pantaloni, in functie de cerinta. Cu o geanta mesager din piele, completezi aspectul business si iti poti transporta laptopul si documentele in ea.

Modelele de helanci barbati din bumbac sunt foarte usoare si prietenoase cu pielea. Fibrele naturale, de asemenea, nu zgarie si acesta este un criteriu important pentru confort, mai ales atunci cand gulerul este strans pe gat. Un alt avantaj este faptul ca bumbacul este foarte rezistent la uzura si usor de intretinut.

Jerse este o tesatura moale si elastica tricotata din lana, bumbac sau matase. Un pulover barbati din jerse are un interior pufos, calduros si se simte moale pe piele.

Lana are o structura ondulata. Drept urmare, fibrele nu lasa caldura corpului sa fie eliminata atat de repede si, in acelasi timp, tin frigul afara. Puloverele din lana sunt de asemenea, frumoase, elastice si nu se incretesc.

Helancile barbati cu guler rotit din lana merinos ofera caldura iarna, chiar si atunci cand transpiri. In plus, lana de oaie previne formarea mirosurilor: keratina din fibrele de lana descompune pur si simplu bacteriile care cauzeaza mirosurile.

Casmirul este o lana deosebit de moale. Fibrele sale fine incalzesc, sunt rezistente la rupere si au un efect de respingere a murdariei.

Pentru ca fiecare barbat sa se simta confortabil in helanca lui, exista o selectie uriasa de modele diferite de geci barbati, care difera toate ca lungime, croiala, material, detalii si culoare.

Fie ca este o geaca calduroasa de iarna sau o geaca usoara de primavara, exista o jacheta potrivita pentru orice vreme si pentru fiecare anotimp.

O geaca purtata peste o helanca eleganta barbati, subliniaza stilul individual al purtatorului si adauga eleganta aspectului general.

Helancile de dama sunt partenere ideale de combinatie pentru tinute elegante de afaceri sau de agrement sportiv.

Modelele simple de helanci dama, fac parte din gama atragatoare de vestimentatii, la fel de mult ca si puloverele neobisnuite cu gatul rotund, care impresioneaza.

Exista un numar mare de helanci dama in diverse culori. Helancile de dama se caracterizeaza prin manopera de inalta calitate. Femeile constiente de moda, vor alege helanci pe care sa le poarte la blugi, pantaloni si fuste.